Vandaag ook zo geschrokken van laag overvliegende straaljagers?

Veel mensen uit Leidsche Rijn en Houten zijn vanochtend flink geschrokken nadat twee F-16’s laag over vlogen. Verontrustende Bewoners vroegen ons wat er aan de hand was.

De straaljagers keerden na een trainingsmissie boven de Noordzee terug naar de thuisbasis in Volkel. In verband met het vliegverkeer richting Schiphol vlogen de F-16’s lager dan gebruikelijk.

Het is onduidelijk hoeveel klachten er zijn binnen gekomen bij ministerie van Defensie.

67 gedachten over “Vandaag ook zo geschrokken van laag overvliegende straaljagers?”

  1. Fantastisch. . Ik heb even kunnen genieten van het geluid van mijn ingehouden belasting centen. Dit zouden ze vaker mogen doen. En. . Welkom thuis jongens. ..

  2. Import zeker?

    Indertijd hadden we hier de Phantoms en later de F15’s van Soesterberg dagelijks overvliegen. Prachtig!

    Those were the days πŸ˜‰

  3. Vroeger heel gewoon. Toen keken we er niet meer van op. Nu zijn we het niet gewend meer en met dat Social Media zeiken en zeuren we er vrolijk op los… Gelukkig hierboven alleen maar positieve reacties!!!

  4. Ja die gingen echt mooi over en dat geluid. Geweldig. Vroeger toen de ze nog op Soesterberg vlogen ze ook altijd over wat nu Leidscherijn is. En hier ga je toch niet over klagen bij defensie?

  5. Niet geschrokken. Vond het juist indrukwekkend. Kippenvel stond op mijn armen. πŸ™ˆ Hij vloog recht boven mijn hoofd bij winkelcentrum terwijde rond 10:45. Zat hem zo na te staren dat ik bijna met mijn fiets een stoeprand molesteerde πŸ™ˆ

  6. Hoezo zou je hier een klacht over indienen? Ja ik schrok en mijn hond sprong in mijn armen. Het duurde ms 15 sec en ik kon zelf wel bedenken dat dit straaljagers waren die hun werk aan het doen zijn….!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven