Daklopers Centrum Vleuterweide opgepakt

Vier jongens, die over de daken van winkelcentrum Vleuterweide liepen, zijn door de politie opgepakt.

De politie kreeg de laatste tijd al meerdere meldingen over jongeren die daar over de daken liepen. Vrijdag zijn er vier jongens van de daken in Vleuterweide gehaald. De jongens zullen een straf krijgen via bureau HALT.


Advertentie:

Over daken lopen is natuurlijk niet zonder risico. Via Twitter gaf de politieΒ  daarom een waarschuwing: “Linke boel”, zo noemde de politie de gewaagde actie. Het is te hopen dat er vanaf nu geen jongeren meer de daken op gaan.

5 reacties op “Daklopers Centrum Vleuterweide opgepakt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.