Robyn uit de Meern in kinderhoofdrol naast musicalsterren

Robyn (11 jaar) is op 1 juli te zien in “Tien in de Lucht”; de eindvoorstelling van de Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy.
Voor Robyn is het dit jaar extra bijzonder, want zij heeft 1 van de kinderhoofdrollen te pakken en is dus vlak naast o.a. Roben Mitchell, Sanne Maas en Daniël van Klaveren te zien in het theater!

Robyn in de rol van Charlotte
Er zijn een aantal leerlingen die de kinderhoofdrollen spelen en dus heel direct samen acteren met de musicalsterren. Ze zijn van grote waarde voor het verhaal. Robyn uit de Meern is 1 van die gelukkigen, want zij zal te zien zijn in de rol van Charlotte. ‘Charlotte is een heel eigenwijs meisje, ze wil graag bij de grotere kinderen horen waardoor ze soms gekke dingen kan uitspoken’, aldus Robyn. Ze heeft auditie gedaan voor deze rol, net zoals vele andere leerlingen van de Musicalschool TopClub. Dat is een selectiegroep binnen de school die op 3 plaatsen in Nederland te vinden is. ‘Ik vind het fijn dat we in de TopClub opbouwende kritiek krijgen, daar leer ik veel van’, zegt Robyn.
‘Ik heb vooral veel zin in het moment dat we in Tien in de Lucht op de ganzen gaan vliegen. Ik denk dat dit ook een mooi moment is voor het publiek.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.