Basisschool De Twaalfruiter Nederlands kampioen schoolvoetbal

24 juni 2017 16:29  Redactie  3 reacties

Basisschool De Twaalfruiter is een titel rijker. Nadat vorig jaar de meiden van groep zeven en acht de landstitel pakten, zijn dit jaar de jongens uit groep vijf en zes Nederlands kampioen schoolvoetbal geworden.

De Vleutense school doet het goed op het gebied van voetbal. Dit jaar haalden vier teams de regionale finales schoolvoetbal in Utrecht, waarvan er twee doorgingen naar de nationale finale in Zeist. De jongens van groep vijf en zes gingen er met de landstitel vandoor. Het team dat vorig jaar won, de meiden uit groep zeven en acht, strandde dit jaar in de finale.

Hoge kwaliteit
Hoe komt het dat deze school zulke goede teams levert? Gymleraar en coach Jarrel Zeebregts zegt dat dit komt omdat gedurende het hele jaar er tijdens gymlessen geselecteerd wordt op talent. Daarbij wordt de lat hoog gelegd. De jongens van het winnende team voetballen bij UVV, SCH’44, VV De Meern en PVCV. Bovendien is een van hen al geselecteerd voor de jeugd van Vitesse.

Verdiend genieten
De kinderen werden donderdag op school gehuldigd en hoefden niet mee te doen aan de lessen, zodat ze lekker konden uitrusten en genieten van hun winst. Ook Zeebregts genoot, want hij was uiteraard erg trots op de prestatie van zijn leerlingen.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website