Extra politie in Vleuterweide vanwege jeugdoverlast

25 juni 2017 19:22  Redactie  35 reacties

Jongeren zorgen de laatste tijd voor veel overlast in winkelcentrum Vleuterweide.

De afgelopen periode heeft de politie meerdere meldingen binnen gekregen betreffende jeugdoverlast in winkelcentrum Vleuterweide. De komende periode zal men daarom extra agenten inzetten om toezicht te houden en de jeugdoverlast aan te pakken.Advertenties:


35 reacties

 1. Mireille Schipper

  Graag ook volwassen mensen aanpakken die over fietsersbrug gen rijden, levensgevaarlijk en asociaal ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ

 2. Marina De Bruijne

  Ga eerst maar de fietsers maar aan pakken die overal fietsen dat is schandalig . Je kan niet normaal lopen of over steken of er komt er weer eens rakelings langs , zelfs volwassenen met kinderen…… wat een voorbeeld.

 3. Kelly de Jonge-Houtzager

  Nou vraag ik mij dan af, is er genoeg vertier te vinden voor ‘oudere’ jongeren in leidsche rijn/vleuten? Ik weet in de Meern een hangplek voor jongeren en in de richting van de haarrijnse plas een skatebaan, maar verder heb ik geen idee. Nieuwbouwwijken hebben volgens mij vaker de problemen dat er voor de jongeren weinig tot niets te doen is… of ik moet het mis hebbenโ˜บ

 4. Ik heb niets tegen hangjongeren, maar het is onacceptabel dat het winkelend publiek en personeel van de winkels worden geรฏntimideerd. Ik heb dit meerdere malen zien gebeuren, en het komt zeer bedreigend over.

 5. Ursula van Duin

  Kan iemand mij vertellen wat de overlast precies is? Worden mensen lastig gevallen? Of is het alleen een beetje lawaai? Wat is het?


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website