Inbrekers opgepakt op Parkzichtlaan

Twee woninginbrekers zijn vanmiddag door de politie opgepakt en gearresteerd.

Vanmiddag kreeg de politie rond 12.00 uur een melding binnen van een verontruste buurtbewoner die twee verdachte personen een pand aan de Parkzichtlaan zag binnengaan. De politie nam een kijkje en vond er twee inbrekers. De inbrekers, twee mannen uit Amsterdam van 17 en 19 jaar, zijn gearresteerd. De politie doet onderzoek naar hun betrokkenheid bij een eerdere inbraak die dag.

16 gedachten over “Inbrekers opgepakt op Parkzichtlaan”

    1. Als jij inbreker was zou je dan bij mij inbreken??? Op je vluchtweg struikelen over een speelgoedkeuken en uitglijden over een winnie the pooh auto en vervolgens uitgelachen worden door 6 peuters/kleuters? πŸ˜‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.