Inschrijvingen zomerkunstprogramma In Je Makie gestart

Cultuur19 start een nieuw kunstprogramma voor kinderen van 8 tot 12 jaar, getiteld In Je Makie. In de zomervakantie, van 16 t/m 18 augustus, dompelen de deelnemers zich drie dagen lang onder in het maken van een kunstwerk.

Onder begeleiding van drie kunstenaars wordt gewerkt aan een nieuw en eigenzinnig werk.
Chantal de Wolde is een echte bouwer. Ze crëeert kleurrijke levensgrote fantasiewerelden van natuurlijke materialen waar je doorheen kan lopen.
Sebastiaan Brussee is zanger/gitarist en maakt muzikaal en speels theater.
Marrit Bausch is theatermaker en heeft als motto ‘zoeken is het nieuwe vinden’. Ze maakt performances vol beweging en spel.

Welke vorm het kunstwerk krijgt: een animatie, een lied, een voorstelling of beelden werk: dat bepalen de deelnemers. Ervaring is niet nodig. Het eindresultaat krijgt een plek op het Leidsche Rijn Festival en het Uitfeest bij het Castellum Hoge Woerd. Bij mooi weer wordt bij het atelier Nomads in Residence, aan de rand van het Máximapark gewerkt.

In Je Makie vindt op 16, 17 en 18 augustus plaats van 9.00 – 17.00 uur bij de CultuurCampus (Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten). Een deelnameticket kopen kan tot en met 10 juli via de website www.cultuur19.nl. Inbegrepen is lunch, drinken en tussendoortjes. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven