Kinderen van spoor gehaald door politie

De politie heeft gisteren in Vleuten spelende kinderen van het spoor gehaald.

De politie heeft de kinderen tot twee keer toe van het spoor bij de Cantharellaan moeten halen. Ook hielden de treinen rekening met de spelende kinderen. Zij gingen stapvoets rijden, om een aanrijding te voorkomen.


Advertentie:

De treinen liepen enige vertraging op, maar reden al snel weer volgens de normale dienstregeling. De kinderen zijn gelukkig ongedeerd gebleven.

32 reacties op “Kinderen van spoor gehaald door politie”

    1. Ik heb er heel lang bij gezeten ja bij mijn dochter, dus zo’n dom antwoord is dat niet. Ik zie wel alle gevaren en ben juist verbaasd dat er soms hele jonge kinderen alleen spelen in de speeltuin.

    2. Ik kijk ook of mijn kind van 10,5 nog op de plek is waar hij zou spelen. Het is een gekke wereld, dussssss.. Maar op het spoor…..daar heb ik van jongs af aan voor gewaarschuwd…

    1. Als de kinderen nog niet weten dat het gevaarlijk is om op het spoor of de weg te spelen, kan je ze inderdaad beter niet alleen laten spelen. Lijkt me dat je sowieso afspreekt waar je kinderen gaan spelen als je ze alleen laat gaan

    1. Heb ik gesproken. Het schijnt dat de ouders regelmatig gebeld worden door de politie ivm dat de jongens schade aan auto’s toebrengen.

  1. Ik heb de politie gebeld over het liggen op de weg. Uiteindelijk waren 2 grote broers op zoek naar de jongens. Hen aangesproken of ik hun ouders mocht spreken. Beide vaders gesproken. vermoedelijk dezelfde kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *