Nieuwe dienstregeling bussen

3 juli 2017 11:37  Redactie  4 reacties

Zaterdag 1 juli is de zomerdienstregeling van de bussen ingegaan. Dit houdt in dat er de komende periode minder bussen rijden en dat enkele routes en vertrektijden gewijzigd zijn.

Het reisgedrag van mensen verschilt in de zomer ten opzichte van de rest van het jaar. De bussen spelen hierop in met een speciale zomerdienstregeling. In Leidsche Rijn en omgeving zijn de volgende wijzigingen merkbaar:

 • Lijn 37 zal voortaan via station Leidsche Rijn rijden en rijdt dus niet meer via de Atoomweg. Reizigers die van en naar de Atoomweg moeten, kunnen overdag lijn 38 en ’s avonds pendelbus 138 pakken. Deze pendelbus rijdt vanaf station Leidsche Rijn;
 • Er is een rechtstreekse verbinding tussen Utrecht en Kasteel De Haar gekomen;
 • Lijn 4 is vanaf station Terwijde verlengd tot Haarrijn;
 • Lijn 10 is verlengd, wat ervoor kan zorgen dat de lijnen 19 en 39 op de verbinding Terwijde-Maarssen komen te vervallen.

Voor de actuele dienstregeling van een bepaalde lijn of bij een bepaalde halte en om te controleren of er op jouw route wijzigingen zijn, kan jij de site van U-OV bezoeken.Advertenties:


4 reacties

 1. Regio Leidsche Rijn, “Er is een rechtstreekse verbinding tussen Utrecht en Kasteel De Haar gekomen”

  Dat gaat over lijn 9.

  En wordt vooral opletten voor de mensen die gewend waren om in De Meern/Vleuten op te stappen en met lijn 9 naar station Vleuten te kunnen met deze bus.

  De oude route wordt gevolgd tot de rotonde Rivierkom/Stroombruglaan. Voorheen ging lijn 9 rechtsaf richting station Vleuten, nu gaat men rechtdoor naar kasteel de Kasteel de Haar

  https://u-ov.info/lijn/u009/1/20170701

 2. waneer komt de halte van lijn 4 bij de hoek parkzichtlaan weer terug al een paar keer over geschreven moeten nu 10 min lopen naar de eerste halte bij station terweide


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website