Vleutense jongens(15) mishandeld door groep van twaalf jongens

3 juli 2017 09:36  Redactie  4 reacties

Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, zijn twee Vleutense jongens in Zoetermeer door twaalf jongens mishandeld, bedreigd en beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

De twee 15-jarige slachtoffers liepen met een groepje vrienden naar het station nadat zij van een feest kwamen. In de van der Hagenstraat werden zij aangesproken door een andere groep jongeren, vervolgens liepen zij mee om de weg te wijzen. in het van Tuyllpark sloeg de sfeer om waarop de twee jongens door een jongen uit de andere groep hen met een op een vuurwapen lijkend voorwerp werden bedreigd. De twee slachtoffer werden geslagen en geschopt en moesten verschillende persoonlijke eigendommen afgeven.

De verdachten renden daarna weg richting van de Fokkerstraat. De twee jongens van vijftien zochten direct daarna hulp bij beveiligers van een sportcomplex aan de van der Hagenstraat. De politie werd gewaarschuwd en zocht de omgeving af maar de verdachten werden niet meer aangetroffen.

Signalementen
De groep, met een leeftijd van 15 tot 18 jaar waren mannen met een donkere huidskleur. Eรฉn van de verdachten heeft kort kroeshaar met zogenaamde waves, is 1.75 meter lang en een gezet postuur. Hij droeg een donkerkleurige jas met daaronder een zwart shirt. Verder had hij een grijze broek aan met daaronder Nike Air Force gympen.

Een andere verdachte had een rood vest en een zwarte broek met gaten aan. Het gaat om een jongen met een dun postuur en is oneveer 1.80 meter lang. Hij had zwart kortgeknipt haar aan de zijkant en gekruld bovenop zijn hoofd. Hij had een zilverkleurige oorbel in zijn linkeroor.

Nog een andere verdachte had lang, steil haar en droeg een groen trainingsjack. Hij had een zwart Louis Vuitton tasje bij zich.

De politie is op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien? Bel dan met de politie op 0900-8844

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

4 reacties

  1. Esther Veenhof

    In de nacht twee jochies van 15…… serieus? ?? Als ouder regel je toch dat ze opgehaald worden dan ?? En voor die gore lafbekken die te beroerd zijn om van anderen af te blijven hoop ik op eeuwige jeuk en korte armen ๐Ÿ˜ก


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website