Drie dagen kunst tijdens “In Je Makie”

Cultuur 19 organiseert van 16 t/m 18 augustus “In Je Makie”: een driedaagse culturele activiteit voor kinderen van 8-12 jaar. Het thema is Beestenboel. Wat jij met dat thema doet, is aan jou. Wordt het een liedje, een beeld, een animatie of een voorstelling? Ervaring is niet nodig. Er zijn drie kunstenaars aanwezig die jou helpen, maar de echte maker uiteindelijk ben jij!

De kunstenaars
De drie aanwezige kunstenaars zijn experts op het gebied van theater, beeldende kunst en muziek. Chantal de Wolde is een echte bouwer, waarmee je jouw eigen, kleurrijke fantasiewereld creëert waar je ook echt doorheen kunt lopen. Sebastiaan Brusse houdt van muziek en samen met hem ga jij op spelenderwijs muziek maken. Marrit Bausch is theatermaker. Haar motto luidt: “zoeken is het nieuwe vinden” en zij gaat dan ook samen met jou op een ontdekkingstocht vol performances, beweging en spel.

Echte kunst
Tijdens In Je Makie ben jij de kunstenaar en kunstwerken moeten natuurlijk ook door het publiek bewonderd kunnen worden. Op zondag 27 augustus wordt jouw werk dan ook op het Leidsche Rijn Festival tentoongesteld!

Plaats, kosten en overige informatie
In Je Makie vindt 16, 17 en 18 augustus van 9:00 tot 17:00 uur plaats en is voor alle kinderen van acht tot twaalf jaar oud (vanaf aankomend schooljaar in groep vijf zittend). Het vindt plaats in de CultuurCampus in winkelcentrum Vleuterweide (Burchtpoort 5, Vleuten) en bij mooi weer verplaatst het naar Nomads in Residence (Europaweg 26), zodat je heerlijk in de buitenlucht aan jouw kunstwerk kan werken.
Deelname kost €150. Hier zijn de lunch, tussendoortjes en drinken bij inbegrepen. Mocht jij allergieën hebben, dan kan jij dit aangeven op het aanmeldformulier dat na ontvangst van de betaling toegestuurd wordt. Een week voor aanvang ontvang je alle benodigde informatie. Ben jij in het bezit van een U-pas? Dan krijg jij wel 50% korting!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven