Seniorenfeest Oranjestichting Vleuten groot succes

8 juli 2017 13:52  Redactie  Reageer

Wat was het gezellig, het seniorenfeest 2017. Voor de 3e keer op rij was het afgelopen woensdag feest voor de senioren (70+) van Vleuten en Haarzuilens. Het vond plaats bij restaurant De Vier Balken, die haar locatie beschikbaar had gesteld voor dit evenement. Door het heerlijke weer kon iedereen buiten een plekje zoeken in de zon of onder de parasol.

Tijdens de officiële opening werd bekend gemaakt dat vanwege de grote belangstelling de mensen ook volgend jaar weer mogen rekenen op een seniorenfeest. En wel op woensdag 4 juli 2018! Deze toezegging van Oranjestichting Vleuten werd met luid applaus ontvangen.

Shantykoor Windstilte bracht met hun ritmische zeemansliederen direct de sfeer er in. Bij elk lied werd een mooie anekdote verteld. Vervolgens sloot Debbie Vallen, de Vleutense zangeres, hier naadloos op aan. En wist een heuse polonaise op gang te brengen, als een reis naar Italië en weer terug. DJ John Hill heeft de hele middag fantastisch bij elkaar gebracht met muziek en techniek samen met zijn team. Gedurende de hele middag werd de inwendige mens natuurlijk niet vergeten. De koffie werd vergezeld van een heerlijk gebakje en bij de drankjes werden nootjes, haringhapjes en diverse snacks geserveerd.

De Oranjestichting Vleuten kan niet blijven bestaan zonder de financiële steun van de ‘Vrienden’ en de inzet van vrijwilligers. Daarom is de stichting ook zeer verheugd dat zij dankzij het seniorenfeest weer nieuwe vrienden hebben mogen verwelkomen. Vriend(in) of vrijwilliger worden kan eenvoudig door een bericht te sturen naar info@oranjestichtingvleuten.nl of kijk voor meer informatie op www.oranjestichtingvleuten.nl.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website