Wie verdient volgens jou de wisseltrofee ‘Het Gouden Stokstaartje’?

Het gouden stokstaartje is een jaarlijkse wisseltrofee voor een Initiatiefnemer die zich inzet voor de wijken Leidsche Rijn en/of Vleuten-De Meern. Afgelopen jaar ging de eer naar Dineke Oudijk van Gewenst Eigen Initiatief (GEI).


Advertentie:

Een stokstaartje is sociaal, waakzaam, grappig, actief, energiek, vriendelijk en een harde groepswerker. Het stokstaartje logeert elk jaar ergens anders. Waar mag volgens jou het het stokstaartje in 2018 logeren?

Doe een voorstel
Wie is volgens jou de initiatiefnemer in Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern waar het stokstaartje in 2018 mag huisvesten?

Kom in actie! Schrijf een bericht en geef daarbij aan waarom je denkt dat het stokstaartje zich juist bij deze persoon thuis zal voelen. Stuur je voorstel naar info@g-e-i.nl onder vermelding van “Voorstel voor stokstaartje 2018”. Tijdens de NieuwjaarsTOOST in januari 2018 hoor je naar wie de prijs gaat.

3 reacties op “Wie verdient volgens jou de wisseltrofee ‘Het Gouden Stokstaartje’?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.