Griezelen in Spookhuis Leidsche Rijn

The Wall krijgt grootste spookhuis van Benelux

In winkelcentrum The Wall wordt er de komende maanden gebouwd aan een gigantisch spookhuis.

Enorm groot
Volgens de initiatiefnemer, Dion Varossieu, moet dit het grootste spookhuis van de Benelux gaan worden. Bezoekers zullen een wel zes kilometer lange route afleggen en een wandeling maken door 25 kamers. Tientallen acteurs zullen bij het spookhuis betrokken zijn.

Thema
Het spookhuis komt in het teken te staan van circussen en kermissen. Enge clowns, dode beesten, gekke freaks, acrobaten en goochelaars komen daarom allemaal voorbij. Al met al wordt het een “waanzinnig eng spookhuispektakel”, liet Varossieau aan RTV Utrecht weten.

Opening
De bouw is inmiddels begonnen en de opening staat gepland op 1 oktober, op tijd voor Halloween dus. Het spookhuis blijft dan minstens drie maanden geopend en in die tijd zou het tienduizenden bezoekers moeten gaan trekken.

Vandaag werd ook bekend dat de langste stormbaan ter wereld op het dak van winkelcentrum The Wall gebouwd zal worden.

139 gedachten over “The Wall krijgt grootste spookhuis van Benelux”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven