Weer genoeg te doen de komende maanden!

De zomer editie van EigenLR Magazine is alweer enige tijd geleden verspreid maar voor diegene die hem niet ontvangen hebben of de agenda digitaal willen bewaren plaatsen we het hier.

Ook de maandposter staat deze maanden weer vol met leuke activiteiten:

De agenda verschijnt op steeds meer plekken!
Naast de website Regio Leidsche Rijn en UitInLeidscheRIjn.nl verschijnt onze agenda ook in Weekkrant De Brug, het EigenLR Magazine, op de Maandposter, de Maandposter flyers en in de uitagenda e-mailnieuwsbrief. Oja, en je kan je ook nog eens abonneren, bijvoorbeeld vanuit de iPhone App.

Activiteit aanmelden
Heb jij een leuke activiteit die niet mag ontbreken? Voeg het dan toe aan onze agenda! Ga dan naar de Agenda pagina en klik op de button “Activiteit aanmelden”. Wil je er zeker van zijn dat je activiteit wordt opgenomen op bijvoorbeeld de maandposter of deze uitgelicht hebben? Neem dan contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.