the_wall_rechtenvrije_foto

Megaspookhuis The Wall zoekt enge acteurs

In oktober wordt in winkelcentrum The Wall het grootste spookhuis van de Benelux geopend. In dit megaspookhuis zullen tientallen griezelige acteurs te vinden zijn. Wordt jij daar รฉรฉn van?

Unieke vacature
Heb jij altijd al van eng zijn en het laten schrikken van mensen jouw werk willen maken? Grijp dan nu jouw kans! Het grootste spookhuis van de Benelux, met circus en kermis als thema, is namelijk op zoek naar vijftig acteurs/actrices die graag in de rol van een freak, enge clown, griezelige acrobaat of angstaanjagende goochelaar willen kruipen.

Wat krijg je?
In ruil voor jouw beangstigende prestaties wordt jou een leuke werkomgeving aangeboden met een lekkere catering en prachtige, professionele grime en kostuums. Het acteren is over het algemeen op basis van vrijwilligerswerk, maar sollicitanten die een langere periode beschikbaar zijn, kunnen een financiรซle vergoeding krijgen. Bovendien geeft het zijn van een echte Halloween scare actor jou natuurlijk een onbetaalbare ervaring.

Meer informatie
Het spookhuis is vanaf oktober minimaal drie maanden geopend en zoekt dus acteurs/actrices voor die periode. De castingdag is op zaterdagavond 15 september in de A12 studio’s in Bunnik. Dus, ben jij ouder dan 16 jaar (en jonger dan 100), angstaanjagend eng en heb jij een afschrikwekkend talent voor acteren? Grijp dan jouw kans en bekijk de vacature hier.

379 gedachten over “Megaspookhuis The Wall zoekt enge acteurs”

    1. Ik hoef voor jou toch geen cv te schrijven Bert Dutoyvanhees? Ik denk als je servetje stuurt met je nummer dat je op voorhand aangenomen bent schat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].