Klussendienst zoekt tuinvrijwilligers!

De klussendienst is een groep vrijwilligers, die hun buurtgenoten helpt met huis- en tuinklussen. Het aantal aanvragen voor tuinklussen groeit. Daarom zijn we met spoed op zoek naar meer tuinvrijwilligers. De klussendienst is één van de vijf burenhulp-diensten van Welzaam. Deze diensten zijn er voor bewoners van de wijk Vleuten-De Meern, die geen beroep kunnen doen op familie of bekenden en toch ondersteuning nodig hebben.

We zoeken vrijwilligers die kleine tuinklussen kunnen verrichten die de bewoner zelf niet meer aankan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van de heg of het wieden van onkruid. Deze meeste klussen vinden plaats in de maanden maart tot en met oktober. De uitvoering van een tuinklus mag maximaal twee uur duren.

Heeft u belangstelling om vrijwilliger/tuinklusser te worden bij Welzaam? Vindt u onderling contact en hulp in de wijk ook belangrijk? Heeft u een goed sociaal hart en wilt u kwetsbare mensen een beetje helpen?

Neem dan contact op met de Telefoondienst via 030 677 31 31 elke werkdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Mailcontact kan ook via [email protected] onder vermelding van vrijwilliger/tuinklusser.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven