Showman’s Fair komt terug op het Berlijnplein

Er staat een tweede editie van Showman's Fair gepland. Van 18 t/m 26 augustus 2017 kan je weer naar het Berlijnplein komen om overspoeld te worden met vliegensvlugge voorstellingen.

Rondreizend theatercircus
Muziek, theater en artiesten volgen elkaar snel op. Een echt programmaboekje is er niet; het gaat allemaal zo vlug, dat je het beste gewoon de artiesten kunt volgen om te kijken wat er nu weer gaat gebeuren. Het is dan ook een heus theatercircus met tenten, dat binnen twee dagen op- en afgebroken wordt.

Editie 2017 wordt succesvol
Programmamaker Meike van Schijndel verwacht dat de editie van dit jaar succesvoller wordt dan die van vorig jaar. Het bezoekersaantal van vorig jaar was erg laag. Op festival De Parade, echter, waren er de eerste editie ook erg weinig mensen. Dat rondreizend festival, dat net als Showman's Fair het idee van Terts Brinkhoff is, is nu ook erg succesvol.

Bovendien was het Berlijnplein een jaar geleden nog tamelijk onbekend. Het afgelopen jaar heeft dit evenemententerrein veel meer naam gekregen in Leidsche Rijn en omgeving, waardoor Showman's Fair dit jaar zeer waarschijnlijk meer publiek zal trekken.

Everybody is a Showman
Showman's Fair start dagelijks om 14:30 uur, zodat alle kinderen na school direct een kijkje op het festival kunnen nemen. Dit jaar zijn er ook meer kindervoorstellingen dan vorig jaar. Verder is het al bekend dat de Utrechters Marijke Boon (zangeres, cabaretière en podiumkunstenares) en Marieke Dubbelman (Vinexvrouwtje) komen optreden.

Andere namen van artiesten volgen nog. Houd daarom de sociale media goed in de gaten! Muziek, theater, parades, durfvoorstellingen, grote artiesten, kleine artiesten; ze komen allemaal voorbij. Want, zoals het motto luidt, "Everybody is a Showman".

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.