Huiskamer van de Wijk Weide Wereld

Deze zomer organiseren een aantal actieve bewoners uit Vleuterweide iedere vrijdagmiddag een Zomerhuiskamer van de Wijk in buurtcentrum de Weide Wereld. Ook op 28 juli ben je van harte welkom van 14:00-16:00 om een kopje thee te komen drinken, buurtgenoten te ontmoeten of samen een activiteit op te zetten.

De activiteit vindt plaats in Buurtcentrum Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50. Ingang bereikbaar via de hellingbaan of de trap bij de hellingbaan. Meer informatie: Imca Telkamp 06-53537359 of itelkamp@rijnhoven.nl


Advertentie:

Deze activiteit zal in ieder geval tot de laatste vrijdag van augustus plaats vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.