De Showman’s Fair is vandaag in aantocht

De Showman’s Fair is in aantocht; het wildste onbemande festival ter wereld waar iedereen kan en mag optreden in een van de 12 theaters en/of attracties. En er hebben zich al heel veel artiesten gemeld. Uit Utrecht maar ook uit Helsinki, Bordeaux en zelfs tot uit New York aan toe.

Maar we moeten het BerlijnPlein zien te vinden waar het van 18 tot 26 augustus optreden geblazen is. En het 9 meter grote Paard rent altijd naar de kerktoren want daar voelt ze zich thuis. De chauffeur van Delinus met het kleine busje komt haar ophalen met de pianist en de Vliegende Vleugel. Als het Paard zich op haar gemak voelt gaat ze waarschijnlijk rustig mee naar het BerlijnPlein.


Advertentie:

Kom vooral langs om het Paard de weg te wijzen en reuring te maken, want “everyone is a showman”!

Informatie
Wanneer: woensdag 9 augustus
Hoe laat: 14.00 uur
Lokatie: Domplein Utrecht

Lees ook:
Showman’s Fair komt terug op het Berlijnplein

4 reacties op “De Showman’s Fair is vandaag in aantocht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.