PVCV

Gezocht enthousiaste voetbaltrainer(s) pupillen team PVCV

Voor het team JO13-3 van PVCV is men met spoed op zoek naar één of twee gepassioneerde trainer(s) met affiniteit voor (jeugd)voetbal. Het voetbalteam werd het afgelopen jaar door 2 super enthousiaste 17-jarige voetballers getraind. Helaas kunnen wij dit jaar geen gebruik meer maken van hun diensten. De trainingen en het coachen tijdens de wedstrijden op zaterdag, zullen circa 2 – 4 uur per week in beslag nemen. Op de woensdag (18:00 – 19:00) en vrijdag (18:30 – 19:30) vinden de trainingen plaats vinden bij PVCV in Vleuten.
Wellicht een leuke bijbaan en/of stage voor een student van de Sportacademie Utrecht!

Kom trainen bij PVCV

Wie heeft zin om dit leuke ambitieuze voetbalteam te trainen? Ook als je jezelf niet als trainer ziet, maar wel een geschikte kandidaat kent met voetbaltrainer aspiraties, neem dan contact op met Kitty van Zwieten ([email protected]).

Bezoek de website van PVCV

1 gedachte over “Gezocht enthousiaste voetbaltrainer(s) pupillen team PVCV”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven