Stadsbaantunnel in Leidsche Rijn

Stadsbaantunnel waarschijnlijk nog dit weekend gesloten

De Verkeersinformatiedienst (VID) laat via Twitter weten dat de Stadsbaantunnel (parallel aan de Leidsche Rijntunnel, A2) gesloten is. Lokaal verkeer bij Utrecht moet voorlopig rekening houden met hinder. Het is onduidelijk hoe lang de tunnel nog dicht blijft. De kans bestaat dat de tunnel in het weekend ook nog buiten bedrijf zal zijn. De VID geeft als advies: Verkeer richting Leidsche Rijn wordt voorlopig omgeleid via afrit Utrecht-Centrum (8). Omrijders moeten dan wel kiezen voor de parallelbaan.

Oorzaak en gevolg sluiting Stadsbaantunnel Leidsche Rijn

Aan de zuidkant van de tunnel zou beton zijn losgekomen. De inspectie is dit aan het onderzoeken. Tot die tijd moet men omrijden. Vanwege de zomervakantie leidt de afsluiting vooralsnog niet tot files. De hinder bestaat vooral uit omrijdtijd.

Lees hier alle artikelen over de Stadsbaantunnel.

66 gedachten over “Stadsbaantunnel waarschijnlijk nog dit weekend gesloten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].