Jonge kunstenaars openen De Vrijstaat KunstKermis op Berlijnplein

Niet alleen het grootste spookhuis van Nederland komt in Leidsche Rijn, ook het kleinste. Tijdens de Showman’s Fair op het Berlijnplein kunnen bezoekers drie dagen lang dwalen door het SpookRAUM, een spookhuis à la Tim Burton. Deze attractie is onderdeel van De Vrijstaat KunstKermis. Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat presenteert samen met RAUM, het kunstprogramma op het Berlijnplein, interactieve kunstwerken voor avontuur en vermaak. Kinderen en jongeren maken deze bijzondere attracties samen met theatermakers Jordi Kwakkel en Eva Dijksman, Diana Wildschut van de Spullenmannen en poppenmaker Jochen Lange tijdens de kunstvakantieweek van De Vrijstaat. Op vrijdag 18 augustus openen de jonge kunstenaars de KunstKermis voor het publiek.

De Vrijstaat kunstkermis

Rondzwieren op het DraaiRAUM – een levende carrousel; je verwonderen in het RariteitenRAUM – een verzameling Nutteloze Voorwerpen waar Niemand Op Zit Te Wachten; je eigen toekomst kiezen in het SpookRAUM. Bezoekers volgen de RAUMroute en laten zich op De Vrijstaat KunstKermis verrassen door deze bijzondere attracties. Uiteraard kunnen zij ook zelf aan de slag.


Advertentie:

Feestelijke opening

Op vrijdag 18 augustus om 17 uur vindt de feestelijke opening van de Showman’s Fair en De Vrijstaat KunstKermis plaats onder de perronkappen op het Berlijnplein. In een bonte parade komen de jonge kunstenaars van De Vrijstaat en alle artiesten, met ook het Grote Blauwe Paard, aan op de Showman’s Fair en openen zij hun attracties. Iedereen is van harte welkom.

Ook op zaterdag 19 en zondag 20 augustus is De Vrijstaat KunstKermis tussen 15 en 20 uur met een speciaal polsbandje gratis te bezoeken. Het polsbandje kan worden opgehaald bij het RAUM makershuis, direct naast de Showman’s Fair. Meer informatie over De Vrijstaat KunstKermisRAUM en Showman’s Fair.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.