Dansen op muziek uit de vervlogen jaren in “De Schalm”

12 augustus 2017 12:20  Redactie  Reageer

In navolging van het in 2016 en 2017 gehouden zeer geslaagde muziekevenementen Goud van Oud / Dance Classics in de Markies in Woerden met in beide gevallen ruim 130 bezoekers, is er op zaterdag 16 september a.s. op voornoemde locatie de eerste aflevering van een Dance Classics.

Het blijkt dat op deze evenementen veel jongere ouderen af komen, mensen die de muziek uit de jaren 70 t/m 90en verder, hebben meegemaakt. Ook jongeren die van die muziek houden komen graag op onze evenementen. In Woerden is het voor velen een ontmoetingsplaats geworden die men graag bezoekt. In eerste instantie wordt het in De Meern, een z.g. “Try Out” met 2 afleveringen, voor en najaar.

Een DJ zal die avond vanaf 21.00 uur tot in de vroege uren, muziek uit de jaren 70 t/m 90 en verder, draaien. Ook verzoeknummers kunnen worden aangevraagd. De aankleding van de zaal zal gezellig en sfeervol zijn.
Vele oud bekenden zullen elkaar weer ontmoeten en info uitwisselen. Het is een echt De Meerns evenement waar natuurlijk ook niet inwoners uit de wijde regio zeer welkom zijn.

Informatie
Datum/tijd: 16 september 2017
Zaal open: 20.30 uur
De toegangsprijs is € 8,00 (inbegrepen een welkomstdrankje).
Voor meer informatie zie de website


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website