Opschudding om ontsnapt varkentje in Vleuten (Video)

Zowel de politie als het Huisdieren Meldpunt Utrecht moesten in actie komen om een ontsnapt varken weer veilig thuis te brengen. Het beestje zorgde voor een hoop commotie door via het water naar de overkant te komen.

Het varkentje liep nabij de Vleutensebaan, ter hoogte van de Intratuin en wilde de weg op. Uiteindelijk moest de politie aan te pas komen om het beestje weer zijn stal in te krijgen.

Omdat de eigenaren van het varkentje niet thuis waren, werd de buurman erbij gehaald om het weer de stal in te krijgen. Met behulp van een ladder en een plank werd een soort brug gebouwd. Aangezien men twee varkentjes hield was men blij dat de ander ook niet het idee kreeg om te ontsnappen. Waarschijnlijk had die minder zin om de nacht nat door te brengen.

Het beestje ligt inmiddels weer lekker in zijn hok.


Gratis e-mailnieuwsbrief

Selecteer nieuwsbrief:

Reageren

14 gedachten over “Opschudding om ontsnapt varkentje in Vleuten (Video)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>