Groene Weelde - Kasteel-de-haar-verlengd
 

Groene weelde Kasteel de Haar verlengd tot en met 31 oktober

17 augustus 2017 14:23  Redactie  Reageer

Groene Weelde omvat een gevarieerd binnen- en buitenprogramma voor volwassenen en kinderen waarbij de intieme relatie tussen kasteel en park weer wakker wordt gekust. Nieuw zijn o.m. het beplantingsontwerp voor de Romeinse tuin, de historische bloemenkelder en een exclusieve rondleiding op de 2e verdieping voor de fraaiste vergezichten. Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met gastconservator Mariƫtte Kamphuis, landschapsarchitect Adriaan Geuze en kunstenaar & florist Denise Collignon.

Voor meer informatie zie de website van Kasteel de Haar.

 Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website