Ben je al bij de Showman’s Fair geweest?

19 augustus 2017 13:31  Redactie  Reageer

En zo sta je ineen oog in oog met een metershoog blauw paard. Door mannen die stalen kabels stevig in handen hebben in toom gehouden. Wanneer de wind een beetje vat op het gevaarte krijgt wiegt het zachtjes heen en weer.

Showman’s Fair - Optocht

Het hoofd steekt ver boven de opgebouwde kermis uit en kinderen kijken met ontzag naar het edele dier omhoog. Het zal een parade aanvoeren van fleurig geschminkte kinderen die later hun act ten beste zullen geven.

Negen dagen lang zal er een wervelwind aan korte voorstellingen, theater, muziek en dans over het Berlijnplein waaien en zullen naast uiteenlopende acts ook vaste gezelschappen dagelijks hun kunsten ten beste geven.

Showman’s Fair - opbouwen

Acrobatiek, theater, kermis, het Berlijnplein zal gonzen van vertier!
Wie wil genieten van muziek en helemaal los wil gaan zonder dat er luid schallende luidsprekers de kermisgeluiden overstemmen is er de ‘Silent Disco’. Via draadloze hoofdtelefoons beleef je de sensatie van live muziek. De DJ draait zijn platen en stuurt de muziek rechtstreeks naar de luisteraars.

Showman’s Fair - Mini bus

Een ienie mini taxibus toert het Berlijnplein over en pikt hier en daar reizigers op voor een rit zonder directe bestemming. Het knalrode Volkswagen busje is ondanks de geringe afmetingen niet over het hoofd te zien. Luid toeterend baant het zich een weg tussen de bezoekers door.

Showman’s Fair biedt een bonte verzameling aan culturele activiteiten en is de moeite van het bezoeken zeker waard … en niet alleen voor de allerkleinsten!

Iedere avond wordt feestelijk afgesloten door een band.

Zie ook de website showmansfair.nl

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website