Open-Cursus en Informatiemiddag-over-de-activiteiten-in-Brede-School-Het-Zand

Open Cursus- en Informatiemiddag over de activiteiten in Brede School Het Zand

Vergaar informatie over de (nieuwe) activiteiten op Brede School Het Zand en doe mee met workshops! Tijdens de Open Middag op woensdag 6 september 2017 kunnen kinderen (en ouders) zich vanaf 12.30 laten informeren over de verschillende activiteiten die er binnen Brede School Het Zand aangeboden worden. Natuurlijk kan er ook meteen, middels gratis workshops en instuifactiviteiten, met diverse activiteiten kennis gemaakt worden.

De organisaties Saartje Kinderopvang,  DOENJA Dienstverlening , Utrechts Centrum voor de Kunsten, Zangschool Utrecht, X-Groove Factory, Raising English en diverse andere (sport-) aanbieders presenteren  met trots hun aanbod voor het nieuwe seizoen. U kunt vragen stellen, beeldmateriaal bekijken, actief meedoen aan diverse workshops, zich inschrijven voor de clubjes van Saartje Kinderopvang BSO ’t Zand (die voor alle kinderen open staan) en iets te drinken bestellen bij de bar. Voor informatie over het huren van ruimtes en ondersteuning bij het opzetten van activiteiten kunt u terecht bij de stand van DOENJA.
Zo is er is  voor ieder wat wils.

Tussen 13.00 -13.45 kan er met Hidde gesport worden en van 14.00 – 14.45 danst Selma met de 4 -7 jarigen. Beiden zijn van Saartje BSO ’t Zand. De 8+ kinderen kunnen om 12.45 en om 13.30 uur dansen bij de dansworkshops van X-Groove Factory. Digitaal muziek maken kun je ook bij X-Groove tussen 13.45 en 14.45 uur. Zij informeren over hun nieuwe cursussen In de infostand.. Raising English biedt van 13.00 – 13.30 uur een les English Enrichment voor 4 – 6 jaar en van 14.00 – 14.30 uur een Lego-les voor 4 – 10 jaar. DOENJA Dienstverlening zorgt voor een knutselactiviteit waar doorlopend geknutseld kan worden.

Op deze markt kunnen bezoekers  tussen 12.30 – 15.00 uur meer informatie krijgen over de cursussen en activiteiten en zich ook meteen inschrijven. De bar is geopend voor (gratis) koffie, thee en limonade.

Bij de open lessen van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (tussen 14.30 – 16.50  uur, info: www.uck.nl) kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met muziek. En als je ook zo van zingen houdt kun je tussen 14.45 en 18.00 uur bij de lessen van Zangschool Utrecht  binnenlopen om kennis te maken en mee te zingen.

De Open Cursus- en Informatiemiddag vindt plaats in Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, 3544 DB Utrecht). Meer informatie over aanvangstijden en leeftijden is te vinden op www.bredeschoolhetzand.nl of neem contact op met Hester Bruinsma (coördinator Brede School Het Zand), h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl en 06 40180192

programma-Open-Cursus--en-Informatiemiddag-over-de-activiteiten-in-Brede-School-Het-Zand

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.