Kunstwerk In Je Makie op Leidsche Rijn Festival

Kunstwerk In Je Makie op Leidsche Rijn Festival

Op zondag 27 augustus 2017 organiseert Cultuur19 van 10.00 tot 17.00 uur het Leidsche Rijn Festival bij Castellum Hoge Woerd. Het jaarlijks terugkerende cultuurfestival voor kinderen heeft als thema ‘Beestenboel’. Op het festival is het eindresultaat te zien van zomerkunstprogramma In Je Makie.

Afgelopen week kwam een groepje jonge kunstenaars (8-12 jaar) bijeen in de CultuurCampus. Onder leiding van Chantal de Wolde, beeldend kunstenaar, werd drie dagen achtereen gewerkt aan een nieuw kunstwerk en het resultaat is aanstaande zondag te zien op het Leidsche Rijn Festival.
Naast het harde werken, kregen de deelnemers ook workshops van muzikant Sebastiaan Brussee en theatermaker Marrit Bausch.
Om 14.00 uur wordt het kunstwerk officieel onthuld met een kort optreden van de makers. Bezoekers, die zich geïnspireerd voelen, kunnen tijdens een doorlopende workshop een stukje meebouwen aan het werk. Na het festival blijft het werk nog staan tot het Uitfeest op 3 september.


Advertentie:

Meer programma is te vinden op www.leidscherijnfestival.nl.

Entree voor het Leidsche Rijn Festival is gratis. Castellum Hoge Woerd is gelegen aan Hogewoerdplein 1, De Meern. In verband met beperkte parkeergelegenheid raadt de organisatie dringend af om met de auto te komen. Er is voldoende fietsparkeergelegenheid. Op het terrein kan alleen met PIN betaald worden. Kijk voor meer informatie en bereikbaarheid op www.leidscherijnfestival.nl.

Foto: Frank Peek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.