Samen gezellig eten in De Schalm

25 augustus 2017 06:15  Redactie  2 reacties

Buurtbewoners uit Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn kunnen vrijdag 15 september in De Schalm samen gezellig aan tafel, Het seizoen begint met een overheerlijke barbecue, uiteraard wordt er gestart met een voorgerecht en zal er worden afgesloten met een lekker nagerecht. Enthousiaste vrijwilligers verzorgen deze barbecue vanaf 17.30 uur . De prijs is 12.50 euro, dit is inclusief een drankje. Een extra drankje bij de barbecue is voor eigen rekening.

Aanmelden en betaling: door inschrijving bij de Schalm (Oranjelaan 10, De Meern) of een email aan info@schalmdemeern.nl, ook kunt bellen 030-6662609. Aanmelden/afmelden kan tot uiterlijk 13 september. Is een nog niet betaalde reservering niet tijdig afgemeld, dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht.


Advertentie:


Advertenties:

2 reacties

    • ja vinden wij zelf ook 🙂


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website