Auto knalt op scooter in Vleuten

Op de rotonde van de Burgemeester Middelweerdbaan en de Europaweg zijn gisteren een auto en een scooter op elkaar gebotst. Een jongetje van 7 was bij het ongeluk betrokken. Van de hulpdiensten heeft hij een traumabeertje gekregen en mocht hij een kijkje nemen in de ambulance.

Het is onduidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

19 gedachten over “Auto knalt op scooter in Vleuten”

  1. Er waren 3 kinderen in totaal betrokken. Waarvan 1 kind die in de auto zat een grote bult op zijn gezicht heeft en zware hersensenschudding heeft opgelopen. Info die jullie delen moet wel kloppen

  2. Je moet met z’n allen uitkijken verkeer is een samen spel,en iedereen denkt dat die voorrang heeft!! En ook al heb je het de automobilist kan ook iets over het hoofd zien!! Maar ik hoop dat de kindjes snel opknappen,altijd zielig!!

  3. Hoe vaak het verkeer van rechts tegenwoordig denkt dat ze ook bij een rotonde voorrang hebben is verbazingwekkend dat er nog zo weinig ongelukken gebeuren. Rotonde heeft voorrang en kijken is toch echt wel prettig als je toch perse erop wilt zonder te wachten

  4. Gemeente utrecht is medeplichtig. SCHANDE SCHANDE SCHANDE, ik heb al 9 maanden een melding gemaakt bij de gemeente over dit gevaarlijke punt. Er zijn namelijk 30 ongelukken per jaar. Niet sirieus genomen door dat kantoor tuig. En de ongelukken gaan gewoon door. Gemeente utrecht is gewoon medeplichtig. En er werken soms hele domme mensen. Geloof me.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.