social mensen bewoners
 

Cursus ‘Social vitaal’ voor meer verbondenheid met anderen

29 augustus 2017 18:10  Redactie  Reageer

In 5 stappen naar meer sociale contacten en plezier met de cursus ‘Social vitaal’. Heb je zin om meer met anderen op te trekken? Je verbonden te voelen met anderen en het gevoel te hebben dat je er toe doet? Samen leuke dingen doen, een fijn gesprek met een wandeling door het bos of liever thuis samen gezellig koffie drinken?

Het krijgen van meer contacten die voor jou van betekenis zijn, kun je leren. Net als dat lichamelijke vitaliteit oefening en training vraagt, geldt dit ook voor het krijgen van meer sociale contacten ofwel sociale vitaliteit. Er is aandacht en een beetje inspanning nodig om je verbondenheid met anderen te ontwikkelen. Door allerlei omstandigheden kunnen je sociale contacten tijdelijk of voor langere tijd afgenomen zijn. In 5 stappen ondersteunen wij jou bij het herwinnen van jouw sociale kracht.

De cursus ‘Sociaal vitaal’ is een initiatief vanuit het Seniorencollectief Leidsche Rijn i.s.m Buurtteam Leidscherijn, Doenja Dienstverlening en Samen Leidscherijn.

Informatie
Data: 20 en 27 september en 4, 11 en 18 oktober
Tijd: 13.30- 16.00 uur
Locatie: Akkrumerraklaan 131, Utrecht (Parkwijk – Langerak)
Kosten: 5 bijeenkomsten € 12,50 (betaling s.v.p. contant bij aanvang eerste bijeenkomst)
Aanmelden: Vragen én aanmelden kan bij Willem of Gerdi via mail: info@sociaalvitaal.com of  bellen naar de trainers Willem Brouwer: 06-40487000 of Gerdi Keeler: 06-13739411


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website