Podium Hoge Woerd - Castellum verhalen

Unieke theatrale ontdekkingstocht in en rondom Castellum Hoge Woerd

Een bont gezelschap toonaangevende Utrechtse theatermakers neemt je mee op een theatrale ontdekkingstocht kris kras door Castellum Hoge Woerd. Vijf bijzondere plekken komen tot leven: het badhuis, de Romeinse weg, de wachttoren, de omwalling en het binnenterrein. Beleef in alle uithoeken van het gebouw én daarbuiten de verhalen en geheimen die schuilgaan achter deze unieke locaties.

Een mooie, compleet Utrechtse theaterproductie met theater, dans en muziek door bekende lokale theatermakers, schrijvers en acteurs, die hun eigen frisse kijk geven op deze van oorsprong Romeinse locaties.


Advertentie:

Voor meer info zie de website van Podium Hoge Woerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.