bioscoop en film

Kinderfilm ’De Smurfen en het verloren dorp” in De Schalm

Op woensdag 20 september gaan we bij De Schalm in De Meern aan de Oranjelaan de leuke animatie “De Smurfen en het verloren dorp“ vertonen. De film begint om 14:00 uur en de zaal is om 13:30 uur open. De entree bedraagt € 2,50 en voor een glaasje drinken zorgt De Schalm. Het is een Nederlands gesproken film met een speelduur van 89 minuten en is geschikt voor alle kinderen en volwassenen.

Waar gaat de film over?
Smurfin trekt er samen met een aantal andere smurfen op uit om een legendarisch smurfendorp te ontdekken voordat de boosaardige tovenaar Gargamel dat doet. Onderweg worden er een aantal mysteries rondom de kleine blauwe wezens opgehelderd, waaronder: zijn er ook smurfen in een andere kleur? Zijn hun paddenstoelhuisjes organisch? En waarom zijn er 99 jongens en slechts een meisje?

Bezoek hier de pagina van ‘De Schalm’ op Regio Leidsche Rijn

17 gedachten over “Kinderfilm ’De Smurfen en het verloren dorp” in De Schalm”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven