PVCV

Inschrijving PVCV herfst voetbaldagen geopend

Het voetbalseizoen is voor iedereen weer begonnen en dat betekend dat komende herfstvakantie ook weer de voetbaldagen bij PVCV worden georganiseerd. Het zal alweer de 7e editie zijn en deze zal worden gehouden op maandag 16 en dinsdag 17 oktober. Voor het eerst zal het zijn in de nieuwe kantine en kleedkamers en daar zijn we als organisatie erg blij mee.

De inschrijving is vanaf nu geopend en er kunnen tijdens deze editie maximaal 140 kinderen mee doen. Het zal weer zijn voor alle kinderen vanaf 6 jaar t/m 13 jaar oud. Beide dagen zullen zoals altijd starten om 9.30 en circa 16.30/17.00 eindigen.
Tijdens de komende editie met de nieuwe kantine beschikbaar willen we groots uitpakken met veel hoogtepunten tijdens beide voetbaldagen. Zo zullen we bijvoorbeeld gaan bubbelvoetballen en zal er een voetbalspellenmiddag zijn met veel grote hoogtepunten op het hoofdveld. Ook zullen er weer een aantal nieuwe activiteiten in het programma worden opgenomen zodat de kinderen zich 2 dagen volledig kunnen vermaken en volop plezier kunnen maken.

De kosten zijn 70 euro per deelnemer voor de volledige 2 dagen. Dit is inclusief lunch en genoeg drinken en tussendoortjes tijdens beide dagen. Ook ontvangt elke deelnemer bij de start een voetbaldagen T-shirt en is er aan het einde voor iedereen een aandenken. Ook maken alle deelnemers kans op mooie prijzen tijdens de twee dagen bij verschillende onderdelen.

Wil je er weer graag bij zijn dan kan je deze mail beantwoorden met naam , leeftijd , club en elftal van de deelnemer door te sturen([email protected]) of ([email protected]) . Bij voorgaande edities ging het altijd snel met inschrijvingen en zat het evenement binnen een paar uur of dagen volledig vol. Wees er dus snel bij met inschrijving want vol is vol en inschrijving zal op volgorde van binnenkomst gaan. Wij zullen zorgen dat spelers worden ingedeeld bij teamgenoten dan wel leeftijdgenoten. Heb je speciale wensen om bij een vriendje geplaatst te worden geef dit dan graag aan bij de inschrijving.

Wij hopen dat alles duidelijk is en zien wellicht je inschrijving tegemoet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven