Uit-agenda maandposter en flyer

Maandposter september is weer uit!

De uit-agenda maandposter en flyer met daarop de leukste uittips voor september is sinds begin van de maand weer overal te vinden! De uit-agenda poster hangt op inmiddels op 56 plekken, de flyer is te vinden op ruim 100 plekken in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De maandposter verschijnt als poster (A2 formaat ) en als flyer (A5 formaat) en hangt op diverse plekken zoals culturele locaties, scholen, bibliotheken, gezondheidscentra’s, winkels en meer.

Weet je een plek waar die nog niet hangt en waar die volgens jou niet mag ontbreken? Laat het ons weten.

maandposter - september 2017Nu ook de uitagenda e-mailnieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten, optredens, activiteiten voor kids, het gezin of jezelf? Abonneer je dan op de uitagenda nieuwsbrief. De uitagenda wordt éénmaal per week op de woensdag verstuurd. Lees verder

Poster verspreiding
Wij verspreiden uw posters op diverse locaties in Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern. Wij beschikken over een eigen netwerk aan aluminium A2 frames waardoor wij plaatsing kunnen garanderen. Hiermee wordt ‘overplakken’ voorkomen. De verspreiding gebeurt 1 á 2 keer per maand.

Vermelding op de maandposter

Voor prijzen of meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie via e-mail adverteren@regioleidscherijn.nl of telefonisch via nummer: 030-8201275.
Meer informatie over de maandposter is hier te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.