Dierenweide De Kraal in Park Hoge Weide

Open dag dierenweide De Kraal op zaterdag 30 september

Het is weer bijna dierendag. Tijd om de dieren een extra en knuffel te geven. Bij dierenweide De Kraal in Park de Hoge weide is er daarom een open dag op zaterdag 30 september van 13.30-16.00 uur. Naast het aaien van de schapen en geiten op de heuvel, is er ook een springkussen, kun je je laten schminken of kun je een mooie tekening maken aan de knutseltafel. Er staat een glaasje limonade met iet lekkers voor je klaar, maar ook voor jouw ouders. Kom je ook?

Dierenweide De Kraal ligt in park De Hoge Weide aan de Tweede Oosterparklaan 271 3544 AS Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.