Regio Leidsche Rijn heeft een vernieuwde app en is er nu ook voor Android

De Regio Leidsche Rijn app is in 2013 gelanceerd en was nodig aan vernieuwing toe. Niet alleen omdat het om een 32bit versie ging en deze binnenkort niet meer zal werken onder IOS11 maar ook omdat we meer functies gaan inbouwen. De nieuwe app is geheel opnieuw geschreven en voorzien van een fris uiterlijk. Bovendien kun je ‘oneindig’ naar beneden scrollen en worden de nieuwsberichten automatisch geladen. Eén van de nieuwe functies is de mogelijkheid om push berichten te ontvangen zodat je nooit meer belangrijke berichten mis loopt. Nieuwe versies van de app zullen deze functionaliteit gaan gebruiken om te kunnen discusseren binnen (zelf aangemaakte) groepen, vrienden te vermelden (mentionen) of persoonlijke berichten te versturen.

Oude versie werkt binnenkort niet meer, update snel!
Update snel want de verwachting is dat op 12 september de oude versie van de app automatisch van je toestel verwijderd zal worden. Het is nu nog mogelijk om de app te updaten. Daarna zal de app opnieuw geïnstalleerd moeten worden.

download_voor_apple_ios

download_voor_android

Ook voor Android en de iPad
De vernieuwde app is nu ook beschikbaar voor Android en is bovendien goed te gebruiken op een tablet. Helaas zagen we te laat dat de functie om je te abonneren op de agenda vanuit de Android app niet werkt. Android gebruikers kunnen via deze link zich alsnog abonneren.

Ook een app laten ontwikkelen?
Altijd al een app voor jouw organisatie willen hebben? Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].