Autokrakers gepakt in Leidsche Rijn

13 september 2017 10:17  Redactie  1 reactie

De politie in Leidsche Rijn heeft twee autokrakers aangehouden op de Jazzsingel in Leidsche Rijn.
Een bewoner maakte melding van een verdachte situatie via het alarmnummer 112 waardoor het tweetal aangehouden kon worden. Ze bleken in het bezit van navigatieapparatuur die zij uit een auto hadden gesloopt, zo laat de politie op Twitter weten.

In de nacht van maandag op dinsdag wist de politie ook al twee verdachten aan te houden voor het op heterdaad stelen van motorfietsen. De verdachten zitten vast en de recherche doet onderzoek.Advertenties:


1 reactie

  1. Goed werk vd politie. Mijn auto is een tijdje terug ook opengebroken. Laat daarom niets in je kofferbak liggen!


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website