Burendag op Vlinderhof

Plantjesmarkt, rondleiding en honing in de Vlinderhof tijdens Burendag

Altijd al eens een rondleiding willen doen door de Vlinderhof? Meer weten over de bijenstal die daar staat? Een potje echte Vlinderhof honing kopen? Die mooie planten uit de Vlinderhof ook in jouw tuin? Kom dan op zaterdag 23 september op Burendag vanaf 13.00 uur naar de Vlinderhof!

De planten in de Vlinderhof groeien goed, zo goed dat we dit najaar sommige pollen moeten gaan inperken. Zonde natuurlijk om al die mooie planten weg te gooien. Daarom verkopen we ze tegen een klein bedrag tijdens de Vlinderhof plantjesmarkt. Plantenliefhebbers en Piet Oudolf fans: dit is jullie kans. Op=op! De opbrengst komt ten goede aan de Vlinderhof.

Ook imkerij Wilgengroosje Vleuten staat in de Vlinderhof om je alles te vertellen over de bijenvolken en hoe honing wordt gemaakt. Eric laat je het bijenhotel van binnen zien! De onlangs geslingerde Vlinderhof zomerhoning, gemaakt door het bijenvolk dat daar sinds vorig jaar een plek heeft gekregen, wordt op Burendag verkocht.

Vrijwilligers van de Vlinderhof geven tussen 13.00 en 16.00 uur korte rondleidingen aan iedereen die het leuk vindt om meer te weten over het ontstaan van deze mooie tuin en wat er allemaal groeit en bloeit. Je kunt bij één van de vrijwilligers laten weten dat je wilt deelnemen. Vooraf aanmelden is dus niet nodig. Wees van harte welkom op zaterdag 23 september vanaf 13.00 in de Vlinderhof, Máximapark Utrecht.

11 gedachten over “Plantjesmarkt, rondleiding en honing in de Vlinderhof tijdens Burendag”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.