filmmaker Michael Samboe

Acteurs gezocht voor in film over Leidsche Rijn

De kans is groot dat je de komende tijd een filmploeg tegen komt in je wijk, en waar je naast het feit dat je je buurman/vrouw tegen kan komen, ook zelf aan kan meedoen.

Naar aanleiding van een groot succes van een filmproject in Amsterdam van LightsCameraAction, start er vanaf oktober in de wijk Leidsche Rijn een soort gelijk filmproject. Dit is medemogelijk gemaakt door buurtbewoners, Initatievenfonds Utrecht, Cinemec, Cultuur19 en LightsCameraAction.

Het filmproject is een project voor en door buurtbewoners, die onder begeleiding van een echte filmregisseur een speelfilm gaan maken. De buurtbewoners zullen zelf de film gaan bedenken, maken en uitwerken. Het project zal afgesloten worden met een heuse première van de gemaakte speelfilm in Cinemec Utrecht.

Er wordt geen onderscheid gemaakt voor deze speelfilm, iedereen kan en mag meedoen, jong en oud. Buurtbewoners kunnen zich aanmelden voor verschillende facetten van de film, zoals bv acteren, geluid/licht, camerawerk, scenario schrijven en nog veel meer. Zelfs als de buurtbewoners alleen maar een leuk filmidee heeft, is hij of zij van harte welkom om mee te werken.

Om de buurtbewoners voor te bereiden worden er verscheidene workshops gegeven op het gebied van acteren en film maken. De kick off wordt gehouden op zaterdag 28 oktober, opgeven kan tot 22 oktober via [email protected] of tel 06 51 50 72 26 of 06 41 85 02 78


57 gedachten over “Acteurs gezocht voor in film over Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven