schaap-schapen

Loslopend schaap doodgeschoten op A2 bij Oudenrijn

Een Loslopend schaap heeft tijdens de avondspits voor een flinke opstopping gezorgd. Het dier liep op de A2 ter hoogte van knooppunt Oudenrijn en is doodgeschoten.

Een woordvoerder van Rijkswaterstaat liet weten dat het schaap zich niet liet vangen door de agenten die daar ter plaatse waren. Het dier was niet van plan de snelweg te verlaten. Ondanks dat een dierenarts het dier nog heeft verdoofd liet het zich niet vangen. Het schaap zou zo vol gezeten hebben met adrenaline dat de politie met het oog op de veiligheid besloot het dier neer te schieten.

Het incident zorgde voor een file van acht kilometer met een vertraging van 22 minuten. Vanaf 18.30 kon het verkeer weer doorrijden.

44 gedachten over “Loslopend schaap doodgeschoten op A2 bij Oudenrijn”

    1. Ik kan me nog een situatie herinneren waar ook een snelweg was afgesloten. Dit was na diefstal van benzine, gestolen kenteken platen, inrijden op agenten…. gevolg 1 dode. Nee tuurlijk voor een schaapje gaan we dit risico weer lopen.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven