vocal-arts-Heroes-Projectkoor-David-Bowie
 

Zangers gezocht voor David Bowie Projectkoor

19 september 2017 11:29  Redactie  17 reacties

Als uitbreiding op de zanglessen en kleine koren gaat de Vocal Arts Academy vanaf januari 2018 een nieuw avontuur starten; een David Bowie koor, genaamd Heroes Projectkoor. In een jaar tijd gaat een groep van tussen de 40 en de 50 gevorderde koorleden zich samen met een zeer ervaren dirigent verdiepen in David Bowie. Zijn teksten, zijn muziek, zijn kleding, zijn theatrale voorkomen en natuurlijk zijn manier van zingen. Er wordt toegewerkt naar een concertreeks in mooie zalen door Nederland met als uitvalsbasis Utrecht.

“De uiteindelijke concerten die het koor gaat geven moeten voelen als een grote productie met live muzikanten, waar ook veel aandacht besteed is aan het geluid, licht, decor en visuals. Het wordt geen ‘greatest hits concert’, maar we gaan op zoek naar de pareltjes uit het repertoire, waardoor het publiek en het koor soms verrast worden”, aldus Desirée, mede-oprichter van de Vocal Arts Academy.

Om mee te kunnen doen aan het project kan iedere volwassene zich opgeven voor de audities in november via heroes@vocalartsacademy.nl. Aanmelden kan tot 31 oktober.Advertenties:


17 reacties

  1. Kan niet zingen, maar vind het wel een geweldig initiatief (als extreem David Bowie fan…;)


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website