halloween griezelig

Balije griezels opgelet!

Veldhuizen/ De Balije- Eind oktober vieren we Halloween. Dat betekent dat de wijk De Balije, wanneer de schemer invalt, weer volstroomt met heksen, zombies en andere griezel(tje)s die hun buren de stuipen op het lijf willen jagen!

Met genoeg vrijwillige hulp uit de buurt wordt het weer een feest voor jong en oud om niet te vergeten! Een aantal buurtbewoners is begonnen met de organisatie, maar we hebben nog dringend hulp nodig! Je kunt denken aan versieringen maken, je tuin of carport inrichten met iets griezeligs als onderdeel van de buurtroute of begeleiding van activiteiten in de speeltuin.

Meer informatie via Jamie Ujvari, sociaal makelaar Welzaam via jamieujvari@welzaamutrecht.nl of loop gerust binnen in Buurtspeeltuin De Balije, augustusweg 30, De Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.