Man trekt zijn vrouw de auto in en mishandelt haar

Vrijdagavond rond 21.30 uur ziet een omwonende in de buurt van de Tweede Oosterparklaan een man en vrouw op straat. De jonge dame was aan het schreeuwen en werd door haar man de auto in gesleurd. Vervolgens zou de man haar hebben geslagen. De getuige belde direct het alarmnummer om de situatie uit te leggen.

De politie treft het stel al rijdend aan op de Langerakbaan.

Gezien de omstandigheden is de man aangehouden op verdenking van huiselijk geweld en zit nog vast. De recherche doet op dit moment onderzoek. De zaak zal beoordeeld worden door de officier van justitie.

17 gedachten over “Man trekt zijn vrouw de auto in en mishandelt haar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.