bankjes maximapark

Werkochtend in het park: help je mee op 14 oktober?

Zin om in de buitenlucht aan de slag te gaan en een handje te helpen om het prachtige Máximapark nog mooier te maken? Kom dan helpen op 14 oktober! Op deze zaterdagochtend organiseren de Vrienden van het Máximapark weer een werkochtend. We gaan gras en onkruid verwijderen dat onder de bankjes groeit. Ook halen we wat grond weg, brengen we antiworteldoek aan en dekken dit af met een laag zwarte basaltsplit. Hiermee voorkomen we dat er nieuw onkruid rond de banken gaat groeien.

We beginnen om 9.00 uur met koffie/thee in de Werkschuur aan de Alendorperweg 10a. Hier krijg je uitleg en dan gaan we aan de slag. Rond 12.00 uur ronden we af in de Werkschuur met een eenvoudige lunch voor alle vrijwilligers. I.v.m. de catering stellen we het op prijs als je je vooraf aanmeldt bij Peter Mocking via petermocking@casema.nl


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.