Maximaal Gezond
 

Fit & vitaal voor ons allemaal

12 oktober 2017 14:47  Redactie  Reageer

Na de succesvolle Gezondheidsdag Vinex goes healthy d.d. 24 september 2016 in de Weide Wereld, heeft een aantal zorgprofessionals, werkzaam rondom het Maximapark, begin dit jaar de krachten gebundeld. Onder de noemer Maximaal Gezond i.o. streeft dit netwerk van professionals in de complementaire zorg naar een gezonde wijk, waarbij de bewoner centraal staat. Uitgangspunten zijn hierbij: gezondheid in eigen hand én een preventieve en een holistische benadering. Immers je kunt veel zelf doen om je eigen gezondheid en leefstijl te verbeteren.

U kunt bij Maximaal Gezond terecht voor inspiratie door middel van lezingen en workshops rondom een thema. Evenals voor advies en consult. Alle leden van Maximaal Gezond zijn professionals met ieder hun eigen expertise. Hierbij kunt u denken aan: natuurgeneeskunde, voeding, massage, coaching, orthomoleculaire therapie, voetreflextherapie, shiatsu, bewegen, bioresonantie, traditionele chinese geneeskunde, kinesiologie, mindfulness en familieopstellingen.

Wilt u hiermee kennis maken? Naast activiteiten, workshops en lezingen is Maximaal Gezond bezig met het ontwikkelen van een digitale sociale kaart waarmee u vanaf januari as. kunt zoeken in het aanbod van complementaire zorg in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.
Wilt u eerder kennis maken met Maximaal Gezond? Zaterdag 21 oktober as. vindt de Maximaal Gezond Boulevard plaats in de Cultuurcampus in Vleuterweide, waar u tussen 12.00 en 15.30 uur gratis kunt ervaren


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website