Limes-app-gepresenteerd-door-Wethouder-Geldof
 Wethouder Geldof neemt app officieel in gebruik

Limes-app officieel gelanceerd door Wethouder Geldof

12 oktober 2017 16:30  Redactie  Reageer

Woensdagmiddag 11 oktober werd officieel het Leidsche Rijn deel van de zogenaamde Limesapp in gebruik genomen.

De limes-app is een Android/Apple app met bijbehorende website met als doel om al het moois rond de voormalige Romeinse limes met elkaar te verbinden. Met behulp van de app kunnen routes gewandeld en gefietst worden langs historische plekken. Met de smartphone in de hand worden de verhalen bij deze plekken tot leven gebracht. In de afgelopen periode is er binnen de Historische Vereniging hard gewerkt aan het creƫren van de verschillende fiets- en wandelroutes in ons gebied. Speciale dank gaat hiervoor uit naar de heren Jan Bosman en Jan de Jonge.

Nu al deze routes uitgestippeld zijn en van bijbehorende tekst en afbeeldingen voorzien was vandaag het moment om de app officieel te presenteren. Wethouder Kees Geldof nam de app vanmiddag in Castellum Hoge Woerd officieel in gebruik. Bij de presentatie gaf de wethouder aan te hopen dat de app bijdraagt aan de kansen van Castellum Hoge Woerd om de Grote Archeologieprijs te winnen.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website