Samen gezellig eten in De Schalm

13 oktober 2017 10:30  Redactie  Reageer

Buurtbewoners uit Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn kunnen vrijdag 20 oktober in De Schalm samen gezellig aan tafel. Dit keer wordt er een 3-gangen herfstmenu geserveerd. Enthousiaste vrijwilligers zorgen vanaf 17.30 uur voor een gezellig diner. De prijs, inclusief een drankje, is 12.50 euro. Een extra drankje bij het eten is voor eigen rekening.

Aanmelden en betaling door inschrijving bij de Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern, of een email aan info@schalmdemeern.nl, of door te bellen 030-6662609.

Aanmelden/afmelden kan tot uiterlijk 18 oktober. Is een nog niet betaalde reservering niet tijdig afgemeld, dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Bent u in het bezit van een U- pas dan kunt u ook bij De Schalm terecht.

Zie ook De Schalm pagina op Regio Leidsche RIjn


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website