Zuurstof van levensbelang, ook voor de huid

Blog: Zuurstof van levensbelang, ook voor de huid

Niemand kan lang zonder eten en zeker niet zonder drinken. Maar realiseer je dat zuurstof nog veel belangrijker is! Een paar minuten zonder zuurstof en je bent er geweest…Door inademen wordt door een verbinding aan de bloedcellen het hele lichaam in een mum van tijd voorzien van zuurstof en bouwstenen voor de cellen. Zo kunnen ze zich voeden en vernieuwen. De huid heeft ook zuurstof nodig om er goed uit te blijven zien.

Veroudering
Huidveroudering is namelijk ook een proces waarbij zuurstof een rol speelt. Uit onderzoek is gebleken dat door minder bewegen, medicijngebruik en stress minder optimaal zuurstof in de cellen wordt opgenomen. Maar ook externe factoren zoals luchtverontreiniging en zonlicht versnellen het verouderingsproces. En dat is meteen af te lezen aan een gezicht. De huid ziet er niet gezond uit en verslapt.

Herstellend vermogen
Bij schoonheidssalon Centrum Phoenix staat een zuurstofapparaat voor de huid. Zuurstof wordt in geconcentreerde vorm op de huid gespoten en zorgt zo voor een gezond zuurstofgehalte. Het verbetert meteen het herstellend vermogen van de huid. Ontstekingen en wondjes genezen makkelijker. En het stimuleert de aanmaak van collageen en dus elastische vezels van de huid. In combinatie met speciale serums die worden aangebracht resulteert dit in een strakkere, jongere en beter gevoede huid.
Maak een afspraak als je kampt met:

  • een grauwe huid
  • oneffenheden
  • vermoeide uitstraling
  • lichte verslapping van de huid

Ideale combinatie
Bij schoonheidssalon Centrum Phoenix is een combinatiebehandeling te boeken. Hierbij wordt zowel het zuurstofgehalte verbetert in de huid, als ook de stevigheid aangepakt door een bindweefselmassage. Het blaast zo nieuw leven in de vermoeide, verouderde huid. Het is een ontspannende behandeling met meteen zichtbaar resultaat!
Ideaal om te plannen in deze koudere, herfstige weken. Zorg goed voor jezelf, je verdient het!

Geschreven voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix door Daphne Alders van Inkt & Olie

LEES HIER ALLE ARTIKELEN VAN SCHOONHEIDSSALON CENTRUM PHOENIX

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].